Categories
Dataspill

SimCity 4 og Sims-abstinenser

Nå har jeg vært på dataspillforelesninger i to dager, og så får jeg se denne ekstatiske Aftenblad-anmeldelsen av SimCity4, der det framgår at en nå kan flytte sine Sims over i byen om en har begge spill. Dermed høres SimCity, som jeg aldri har fått helt fot på, straks mer interessant ut. Er det rart jeg kjenner Sims-abstinensene herje for alvor? En av ulempene med en aldrende maskin med liten kapasitet, som jeg har nå, er at det blir lite fænsi spill. På den annen side blir det heller ikke søvnløse netter med Sims, og skuldrene mine husker fortsatt godt hvordan det føltes.

One reply on “SimCity 4 og Sims-abstinenser”

Kan Simsene mine flytte inn i en by? KUUULT!

(å nei, jeg får ikke tid til NOE annet om jeg begynner å spille the Sims igjen…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *