Categories
Feminist Politikk

Karitas kvaler

Mens en bønsj med politikere tar skarpt avstand fra Spitznogles spitznogliseringer i VG i dag, er det én som ikke helt får seg til det.

Tidligere likestillingsminister Karita Bekkemellom (Ap) er ikke like kategorisk.

– Jeg syns det er vanskelig å gi kvinner et entydig råd. Feil kan begås av alle, og folk kan også endre seg. Kjempevanskelig og veldig intimt, skriver hun i en sms til VG.

Sammenlikne hijab og kjønnslemlestelse i nøye planlagt utspill? Helt kurant. Anbefale at kvinner bør gå fra menn som slår? Kjempevanskelig. Og veldig intimt.

Det er helt sant at folk kan endre seg. Jeg hadde for eksempel engang et snev av respekt for Karita Bekkemellom, selv om det skal innrømmes at det begynner å bli veldig, veldig lenge siden.

3 replies on “Karitas kvaler”

Karita, respekt? Jeg kan huske jeg ble fortalt at hun for flere år siden hadde på seg en sexy og lekker kjole? Men dum har vel damen vist at hun er så ettertrykkelig som går an. Utsagn etter utsagn viser jo det med all ønskelig tydlighet.
Personlig har jeg alltid lurt på hva i all verden som kunne ligge bak utnevnelsen av henne til ministerpost. Den sexy kjolen? Vel hun tok vel på seg et par jeans og ministerposten ble gitt til en annen.

Og mer er det vel egentlig ikke å si om den saken.

Eller jo. Skal bli godt å bli kvitt henne, og stakkars stakkars legemiddelforeningen.

Hjorthen: hvis dine tidligere spekulasjoner om arbeidsdagene hennes er noe å gå etter, er det jo ikke sikkert de kommer til å merke så mye til henne? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *