Categories
Feminist Teknologi

Herlig HOWTO

Jeg lurer litt på hvordan jeg har klart å unngå å oppdage denne før: HOWTO Encourage Women in Linux, i hovedsak skrevet av Val Henson. Ikke veldig vitenskapelig og noen lettvinte generaliseringer, men i hovedsak veldig bra, og det er ikke rare “søk og erstatt”-jobben før den kunne komme til å passe på flere mannsdominerte arenaer enn Linux.

Seksjonen “What problem? Sexism is dead!” anbefales spesielt, ikke minst dette fabelaktige svaret fra ei linuxpostliste.

Takk til kollega Vetle for tips.

2 replies on “Herlig HOWTO”

Kvinner og Linux
En nylig posting på no.it.os.unix.linux.diverse gjorde meg oppmerksom på en howto for hvordan man bør behandle kvinner i linuxmiljøet. I etterkant har både Jorunn og blogget om dette, men uten å egentlig problematisere stoffet. Den har også vært omtalt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *