Categories
E-læring Litteratur Språk

Kurs for skrivende

Via Lifehacker, en potensielt nyttig oversikt over ti universiteter som tilbyr gratis skrivekurs på nettet; her er mye som ser interessant ut, fra akademisk prosa og “Conquering the comma” til kurs i å skrive poesi og filmmanus.

Selv har jeg skrevet mindre engelsk i det siste enn på lenge og skal plukke meg et par kurs med rustfjerning og lett vedlikehold for øyet. Jeg fattet raskt interesse for “Technology for Professional Writers” fra Utah State University, men det viste seg dessverre å være myntet på skribenter som ikke vet hva et datavirus er, og aldeles ikke et kurs i å skrive om teknologi. Derimot ser Proofreading Your Writing fra Purdue University riktig bra ut som en introduksjon til eller repetisjon i den nesten umulige kunsten å korrekturlese seg selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *