Categories
Programvare

Godt sted for gode forsetter

Har du store ambisjoner for 2008? Joe’s Goals hjelper deg å holde styr på hvor flink eller uflink du er til å følge dem opp. Du kan til og med dele statistikken din med andre om du skulle føle for det.

Jeg har startet friskt med egen konto, og uten at jeg har tenkt å legge ut noen oversikt her, kan det vel sies at en del av forsettene ser ut til å være relativt vanlige etter denne sida som viser de mest populære temaene å dømme.

Gjenkjennelsesfaktoren er riktignok ikke like høy over det hele, her kommer det fram at webapplikasjonen brukes både til å passe på at dusj og tannpuss har funnet sted, at fisken har fått mat, og at hunden er lufta. Men joda, det går an å nikke til forsettet “update blog” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *