Categories
E-læring

I e-læringshjørnet

Med ny jobb følger gjerne nye lesevaner, og i høst har det helt klart vært noen utskiftinger i bloggleselista. Av nyanskaffelser er jeg spesielt begeistra for Cathy Moores Making Change — morsomt og engasjerende om å gjøre e-læring mer, vel, morsom og engasjerende. Dette innlegget om flersvarsoppgaver, en gjenganger i e-læringskurs av typen mange av oss jobber med, er et typisk eksempel.

4. When is it NOT a good idea to avoid negative questions?
Never
Sometimes
Always
What?

Tom Kuhlmanns Rapid E-learning Blog har også interessante ting å melde. Jeg har et par mer ujevne kilder til på leselista, men for en kjapp oversikt over e-læringsfæren ellers anbefales elearningpulse.com.

Den norske e-læringsbloggsfæren er forholdsvis mager og i hvert fall tilsynelatende konsentrert om de tekniske og administrative sidene ved e-læring for skoleverket. Runes arbeidsblogg, ndla-bloggen, estandard og jab’s joblog er på radaren, men jeg har foreløpig ikke funnet noen som skriver primært om innholdsproduksjon og pedagogikk. Tips veldig velkomne!

Og mens jeg er i jobbhjørnet: Mintra søker etter prosjektleder til Stavanger-kontoret og supportmedarbeider her i Oslo.

2 replies on “I e-læringshjørnet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *