Categories
Film&tv

Besøkelsestid

På tide at en norsk kanal kjente sin: NRK2 skal vise Battlestar Galactica. Yay! (Nå er spenningsmomentet: Teksting på bokmål eller nynorsk? Starbuck på nynorsk kunne det komme til å svinge litt ekstra av …)

10 replies on “Besøkelsestid”

Endelig 🙂 Har ikke sett noe av hverken gammel eller ny versjon, så jeg skal ihvertfall se miniserien og se om dette er noe for meg 🙂

ah, drømme om nynorsk… hva i all verden skal de erstatte all kvasibanningen med? blir “frack” til “fnyen?” eller vil de bare ignorere det?

hm. *vente spent på sesong 3 og hele sesong 2 på dvd.* og se på tru calling i mellomtiden.

Jess! Endelig, selv om sesong en allerede er konsumert på DVD er det enormt positivt at vi får en så god SF-serie på norsk tv og at den blir forhåpentligvis godt tekstet. Nynorsk er virkelig et godt valg her!

Jørn Helge: takk for spoiler! Det er jo grunn god nok til å se første sesongen på tv selv om vi har den på DVD. Du kan ikke få dem til å avsløre hva de har oversatt “frack” med også, vel? Hederlig forsøk med “fnyen”, Stig, men jeg vil tippe de har noe saftigere på lager 😀

De har så langt bare teksta pilotepisoden, og etter hva jeg forsto, så var dialogen så hurtig at de var nødt til å hoppe over detaljer for å prioritere forståelsen. Men det kan sikkert endre seg etter hvert.

Satser på at jeg kommer til å like det ja, trenger en ny serie som kan veie opp for at jeg må se Grey’s Anatomy med Marianne 😉

[…] Nrk fjernsynet er kanskje ikke akkurat inne i en gullalder med egenproduksjoner, men noen i innkjøpsavdelinga deres gjør virkelig jobben sin om dagen. Ikke før er de i gang med å vise Battlestar Galactica, så begynner de å reklamere for House, som starter på Nrk2 20. september. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *