Categories
Blogging Litteratur

Stemme

Som nevnt har jeg i dag hørt på Memory Lane med David Weinberger, og det aller første som slo meg, var hvor annerledes stemmen hans var enn jeg hadde forestilt meg etter å ha lest bloggen hans i flere år. Det tok litt tid å venne seg til den, men jeg gjenkjente den på en måte etter hvert likevel, og jeg liker å sette stemmer på bloggere og andre som dukker opp i radioprogrammene. Her om dagen viste jeg boka mi til en kollega, og etter to minutter lo han og sa “Her kan jeg høre stemmen din”. Jeg tar det som en kompliment at jeg har en stemme som er gjenkjennelig i flere medier! Internett er min første bok, og den er unektelig skrevet med min egen stemme — godt hjulpet av en talentfull illustratør. Takk og lov merkes ikke den dårlige diksjonen min så godt på trykk 😉

One reply on “Stemme”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *