Categories
Bibliotek

Du kunne ikke skrive bedre satire

enn denne helt alvorlige artikkelen fra Liberaleren, som det kom tips om på Biblioteknorge-postlista i dag. Den påpeker det vi alle vet, men er redde for å si høyt – at bibliotekenes utlån av bøker undergraver virksomheten til alle som prøver å leve av boksalg. Men det blir verre; artikkelen er lagt ut gratis på nettet og undergraver åpenbart virksomheten til alle som prøver å leve av å selge artiklene sine. Bjelken i ditt eget, liberaler, bjelken i ditt eget…

Følgende treffende sitat står for øvrig i høyremargen under tittelen “Ord til ettertanke”:
In free countries, every man is entitled to express his opinions and every other man is entitled not to listen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *