Categories
Dataspill

Dansk dataspilliga på trappene

En ganske fersk organisasjon med en fæl skrivemåte, men en interessant idé, er Dansk eSports Union, som ble formalisert rett før siste årsskifte. Nå skriver dansk Computerworld at unionen sammen med firmaet Nerdit etablerer en dansk dataspilliga, og de håper på at “hardwarepræmier, socialt samvær og kolde kontanter” skal lokke deltakere til danmarksmesterskapet i esport. De innledende rundene begynner i april, og de endelige vinnerne får dra til Sør-Korea og konkurrere om millionsummer i verdensmesterskapet. Kan ikke huske å ha lest om noe liknende på norsk, men det er godt mulig det finnes. Håper i det minste en evt. norsk søsterforening er bedre i rettskriving…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *