Categories
Film&tv Opphavsrett

Rob Thomas, genial og sympatisk

Det er mange grunner til å like Rob Thomas, skaperen av den fabelaktig gode tv-serien Veronica Mars. Blant annet føler jeg meg trygg på at han synes det er helt greit at jeg ser serien hans lasta ned fra nettet, siden den foreløpig ikke er tilgjengelig på annet vis utenfor USA. På nettstedet hans, som er veldig bra om en orker å se bort fra at alt er i flæsj, svarer han blant annet på spørsmålet om den kansellerte serien Cupid, som han skreiv for, vil komme på dvd:

I doubt it. Or, at least, no time soon. Columbia Tri-Star, the studio that produced the show, has, for the most part, gotten out of the television business. […] Recently, I found someone on E-Bay selling pirated DVDs, and I bought myself a copy.

Bonusgrunn til å like Veronica Mars: Første tv-serie jeg har sett som nevner en linuxdistro ved navn, i en kort, men troverdig Ubuntu-kontra-Mac-diskusjon.

2 replies on “Rob Thomas, genial og sympatisk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *