Categories
Media Morsomt

Schyfferts 90-tall

Ved en ren tilfeldighet kom vi over liveoverføringen av Henrik Schyfferts “The 90’s — ett försvarstal” på Svt1 lørdag kveld. Nå er showet tilgjengelig på web via Svts tjeneste Play, av en eller annen grunn bare fram til 23. juni, så få det med deg mens du kan! Jeg hadde begrenset erfaring med Schyffert fra før — husker først og fremst Party in Sweden’s Pants som hysterisk morsom — men i dette showet er han mer enn det. I tillegg til å ta et par-tre tiår noenlunde på kornet og kalle på mange lattertårer, makter han også å tøye grensene for formatet og ta det over i det både rørende og kloke på måter jeg aldri kan huske å ha sett en norsk komiker gjøre det. Jeg bøyer meg i støvet og pusher pekeren en gang til.

One reply on “Schyfferts 90-tall”

Tiltredes! Vi kom også over prorammet ved en tilfeldighet i går kveld og resten av kvelden gikk ungene for lut og kaldt vann mens foreldrene lo seg skakke:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *