Beste nettjeneste jeg ikke hadde fått med meg

I dag fikk jeg min første møteinnkallelse med en peker til Doodle og ser allerede fram til å få en anledning til å bruke den selv. Hvordan har jeg gått glipp av denne?

For andre som uvisst av hvilken grunn ikke har sett Doodle før, er ideen vidunderlig enkel — som organisator av et møte eller en annen sammenkomst, setter du opp de datoene og klokkeslettene som passer for deg, og inviterer deretter alle potensielle deltakere til å “stemme”/krysse av på de tidspunktene som passer for dem. Oversikten over hvem som kan når oppdateres dynamisk som en tabell med grønne og røde celler og vises for alle deltakere. Forhåpentlig danner det seg etter hvert en grønn stripe der alle eller mange er tilgjengelige. Og voilà, du har antakelig unngått en lengre e-postutveksling eller telefonsisten for å finne ut hvem som kan når.

Du trenger ikke registrere deg verken for å invitere eller svare, men det kan sikkert være lurt for oversiktens skyld. Eneste åpenbare svakhet jeg ser så langt, er at jeg gjerne skulle hatt mulighet til å knytte to e-postadresser til samme brukerkonto.

You May Also Like

About the Author: Jorunn

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *