Categories
Osloboer

Et slag for Carl Berners plass

Carl Berners plass, et av Oslos travlere veikryss, ligger rett oppi gata for oss, og skal legges om betraktelig i løpet av det neste året, med ny trafikkøy, bedre trikkeforhold, mer beplantning og en god del mer. Vi har allerede så smått begynt å ta bilder av forvandlingen — jeg gleder meg spesielt til japanske kirsebærtrær rundt hele plassen, antakelig neste år, for arbeidene er såvidt i gang. I kveld ble jeg i alle fall gjort oppmerksom på Flickr-gruppa Carl Berners plass, som har satt seg fore å samle bilder av plassen og området rundt før, under og etter. Fin idé til et kollektivt dokumentasjonsprosjekt for et område som ikke har blitt vist så mye kjærlighet.

Finnmarksgata
(Utsikt mot Carl Berners plass fra Finnmarksgata.)

One reply on “Et slag for Carl Berners plass”

Så hyggelig at gode gamle Carl Berner får en oppgradering. Har hatt et intenst og godt forhold til denne plassen etter to år tilbragt ventende på busser og trikker evt. passerende på vei til t-banen de to årene jeg tilbrakte på anstalten i Dælengengata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *