Categories
Film&tv

Hvis du liker CSI …

Jeg er en sucker for “hvis du liker x, vil du like y”-type anbefalinger (selv om jeg ikke alltid følger dem). Nå svir vel ikke de amerikanske tv-forfatternes streik like hardt her som der, men noen dvd-anbefalinger kan da ikke skade? Artikkelforfatteren av Send in the subs i USAToday ser i hvert fall ut til å ha relativt pålitelig smak. (Jada, han anbefaler Buffy, men mye annet også, og erstatningen han anbefaler for etterforskerne i Vegas, Miami og NY, er røffli tjue ganger bedre …)

3 replies on “Hvis du liker CSI …”

Hehe, må innrømme at jeg heller deltar i et 48-timers House-maraton, enn å se en episode av Blackadder 🙂

Prime Suspect ser ut som en god serie, takk for anbefalingen 🙂 50 NOK på Play for sesong 1 føles som et bra kjøp, og så plukket jeg opp Buffy sesong 1 også, har endelig fått overtalt Marianne til å gi Buffy en sjanse 😉

Whee, det er gode nyheter. Blackadder er ikke 100% min kopp te, heller, men Prime Suspect er veldig bra. Har nettopp sett Wonderfalls og var vel sånn mellombegeistra for den. Men My So-Called Life (het vel Angela i Norge) er en klokkeklar klassiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *