Categories
Katt

Swimming cat lady

På leting etter noe helt annet kom jeg nettopp over denne på YouTube:

Jeg kan ikke helt fri meg fra tanken på at historien kanskje ikke er så søt som den framstilles — alt det klorvannet i pelsen kan da ikke være bra? — men er unektelig fascinert av synet.

Ellers viser det seg at det finnes en egen rase, tyrkisk van, som også kalles “swimming cat” på grunn av sin fascinasjon for vann. Våre katter er av ukjent huskattopphav, og det er foreløpig ingenting ved deres reaksjon på nedbør som tyder på at de har fnugg av tyrkisk van eller amerikansk svømmebassengperser i seg.

5 replies on “Swimming cat lady”

Hvilken katterase er det i så fall som kalles “lime cat”? 😉
(Dagens hodepine brought to you by en kombinasjon av Get og nødstrømsaggregat, sukk…)

Hun anbefaler altså å klippe klørene først? Eh, ja… Høres ikke ut som om katten akkurat nyter svømmeturen. Katten så ikke akkurat glad ut heller.

Nei. Det er antakelig ganske betegnende at vi ser katten gå ut av bassenget på egenhånd, men ikke hoppe uti …

Vi har to bengaler som er ekstremt fascinert av vann – de plumper gjerne ut i vasken, dypper potene i alle vannglass, og blir gjerne med i dusjen. HELT fornøyd med å faktisk bli vasket er de ikke, men å bli våt er ikke noe spesielt problem. De som har bengaler og badekar forteller at de gjerne er med utti og tar et bad 😀 Så det finnes fler raser som er glade i vann 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *