Categories
Blogging

Diller som kommer (og diller som går)

Inspirert av Eiriks opprydding har jeg tatt i noen tak i Andedammen.

Jeg vet det ikke har vært plaska så veldig mye her i det siste, men det jobbes med saken. Dessuten går det an å følge med i høyremargen på hva jeg gjør andre steder; oppskrifter fra Mat for mons, bilder fra Flickr, og en bitteliten twitter-oppdatering oppe i headeren. Jada, jeg måtte prøve meg til slutt. En fordel med navnet mitt er at en kan komme relativt lenge etter trendsetterne og likevel føle seg som en del av fortroppen; twitter.com/jorunn var altså ledig fram til i dag. Og ikke nok med det, som alle gode kjøkkenknivselgere sier, det finnes nå også en kombo-feed for Andedammen og Flickr-kontoen min.

Dermed har jeg prioritert opp ting som kan integreres i bloggen. Det passer godt med min utvikling i retning Facebook-minimalist; jeg vurderte å hoppe av, men finner fortsatt glede og nytte i at gamle kjente kommer over profilen min og sier ping eller vice versa, mer effektivt enn noe annet sosialt nettsted jeg har prøvd. Så nå har jeg droppet alle applikasjoner og grupper bortsett fra Scrabulous, og skulle jeg komme over en quiz som virkelig er verdt å ta, hører den hjemme her i Andedammen hvor jeg eier innholdet selv.

Som nevnt har jeg forsøkt å rense litt her, den uheldige hovereffekten på pekere i Firefox skal nå være borte (mer elegant fiks kommer kanskje etter hvert), og fast tekst skal nå være på norsk de fleste steder. Jeg samler fortsatt mot til å konvertere bloggdatabasen til UTF-8, så jeg vet at det blir krøll på æøå i oppdateringene fra Mat for mons — jeg får vel blogge mindre norsk mat en stund 😉 Skulle du se annet rusk, teknisk, språklig eller annet (hva nå det måtte være), vil jeg gjerne høre om det i kommentarene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *