Categories
Detteoghint

Tørrdrakt for data og drikke

Via Shiny Shiny fant jeg Built NY, som har utrolig snasne vesker/lommer for blant annet bærbare pcer og flasker, det meste laget av våtmannstørrdrakt-stoff som også bidrar til å bevare mat varm eller kald. Ufyselig synd at nettbutikken ikke sender til Norge, skal prøve å finne ut om de har en norsk forhandler.

Oppdatering: Rekordraskt svar fra Built NY, som har en norsk distributør de ikke nevner navnet på, men har videresendt henvendelsen min til. Lovende 🙂

6 replies on “Tørrdrakt for data og drikke”

Våtmannsdrakt-stoff — forhåpentligvis tørrmannsdrakt-stoff — også kalt neopren? 😉
Uansett, fine ting, selv for en kranglefant som meg…

Ehh, vått, tørt, er det så nøye? 😀 Jeg har ikke dykka så mye i mitt liv, men selv jeg vet jo egentlig forskjellen. Retta nå, takk!

Jeg er riktignok ingen ekspert på dette, og temaet burde vel egentlig få ligge dødt, men:
Er ikke både tørrdrakter og våtdrakter laget av neopren?
Jeg var inne på Våtdrakt / Tørrdrakt hos XXL,
og der var begge typer oppgitt med neopren som materiale (i forskjellig tykkelse riktignok). (Og så er jeg spendt på om jeg får linken til å virke i komentaren.. 🙂

Tja, eehh…på websidene til Built NY står det faktisk at sakene er laget i “neoprene”. Neopren brukes til mye rart, og nå også til babysmekker og andre ting som skal isolere både luft og vann fra omgivelsene.

Men akk, neopren er ikke et særlig behagelig materiale å drasse på. Aner jeg en erkeamerikansk “we did it because it was possible” her?

Men hva er det som er ubehagelig med å dra på neopren? Er det tungt? Vil veskene klø i neven eller ete seg inn i fingrene? Oder?

Neopren har en slags sånn gummiaktig, fleksibel og strekkbar overflate som i mitt forutinntatte hode fremstår som et lite egnet materiale for vesker og ymse. Kanhende er det den våtdrakten jeg hadde på meg en gang som gjør at jeg mener dette. Håper i alle fall at Built NY har laget sakene sine i noe annet enn rent “våtdraktmateriale”.

Bare det å ha en helt vanntett laptopveske eller sekk hadde vært midt i blinken for moi. Macen min bor på ryggen min og er mitt mobile (og eneste) kontor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *