Categories
Bibliotek

Hei!

Hvor lenge har Deichman tilbudt søkeresultater som RSS? 🙂

6 replies on “Hei!”

Hva er det du ønsker deg? Jeg håper at det neste blir en eller annen kobling mot mobiltelefon (skal ikke så mye til det heller), men så lenge ikke mobiltettheten i resten av verden er som i Norge, tar nok det litt tid.

Ellers er jeg fascinert av tanken om at vi setter sammen våre egne informasjonsstrømmer (både de vi lar oss informere av, og de vi produserer sjøl) v.h.a. bl.a. RSS, og dermed skaper hver våre nyhetsbilder. Dette blir lett statisk (ikke informasjonen, men kildene), så da er det flott med «samlingspunkter», eller konvergenspunkter der man kan få inspirasjon til nye strømmer, à la underskog.no.

Dette blir det nye, tror jeg kanskje. Underskoger. For folket.

Jeg tror sammenbyggbare tjenester er en betydelig bedre idé enn massive portaler, ja. Er enig med Thomas i at Netvibes er interessant som konsept http://bloggbib.net/?p=70

Når det gjelder hva mer jeg ønsker meg av Deichmanske, kunne lista gjøres lang, men ingen av mine umiddelbare ønsker har så mye med mobil å gjøre. Jeg har forresten glemt å teste hvordan deichman-basen greier seg i Opera Mini. *Notere*.

Jeg er kanskje ikke veldig representativ, men mulighet til å bestille fjernlån via MappaMi står vel i grunnen høyest på lista her i gården.

Og aller mest banalt ønsker jeg meg å kunne skrive “deichman.no” i adressefeltet og ikke få en feilmelding 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *