Categories
Mobilt Opera

Lykkelig som liten

Opera Mini lanseres internasjonalt i dag.

Funksjonaliteten er blitt enda bedre siden første lansering i Norge/Norden, og det er støtte for flere telefoner. Om du aldri har åpna wapleseren din før, er det på tide — bruk den til å gå til mini.opera.com og laste ned Opera Mini, og kan du glemme wap igjen og konsentrere deg om den ordentlige veven, rett i lomma.

5 replies on “Lykkelig som liten”

Saftig! Lastet ned og var på nett umiddelbart. Tenk at jeg kan ha savnet dette uten å vite at det fantes:-) Gratulerer til Opera med en ny “Killer app”.

om bare min kjære mobiloperatør ikke hadde sperret for all mulig web-browsing annet enn gjennom deres egen wap-portal.

*sukk*

jeg tror jeg skal selge min telefon og kjøpe en gammel no-frills-nokia siden det er det eneste som virker her uansett.

Hyggelig å høre om (flere) fornøyde brukere! Og begrensende abonnementsplaner er dessverre et forholdsvis stort problem i en del andre land, ja. Hvordan ser forresten en rysjefri nokia ut i våre dager? 🙂

De rysjefrie Nokiaene er faktisk veldig lekre, fin design, veldige gode taster, lettlest skjerm og alt sånt som plutselig blir det aller viktigste. Det er et ganske stort marked for slikt omkring i verden, og Nokia er vel ganske enerådende på å lage gode, no-fuzz-telefoner til en billig penge (de andre dumper gjerne gamle, klønete modeller istedet eller fokuser på dyre designprodukter).

Men det er utrolig irriterende når du faktisk har GPRS, EDGE og 3G i lufta, men ingen tjenester utenom WAP og MMS er tillatt over nettet uten å være stor bedrift eller betale grise-grisemye penger. Og selv å få MMS og WAP til å virke er en bysantinsk og dyr prosess. Og så lurer de på hvorfor markedet ikke tar av i disse landene…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *