andedammen

Jorunn D. Newths weblogg

Om bildene

Jeg er en tidvis veldig aktiv hobbyfotograf og legger ut mange bilder på Flickr. De siste åtte bildene jeg har lagt ut, sees i margen til høyre her.

Utstyr

Jeg gikk til anskaffelse av et Canon 40D digital speilreflekskamera våren 2008 og har siden hatt en permanent krøll på høyre pekefinger der kamerasporet hører hjemme. Har også en Canon Powershot A710IS som av og til er med på tur.

Favorittobjektivet er foreløpig Canon Macro 60mm f/2.8, men har forlengst anskaffet mer utstyr enn jeg får plass til i kameraveska.

Rettigheter

Jeg synes det er morsomt når folk liker bildene mine, og de fleste av dem legges ut med Creative Commons-lisensen Attribution/Non-Commercial/ShareAlike.

Dette betyr at du fritt kan bruke bildene mine til ikke-kommersielle formål så lenge du krediterer meg som fotograf, og underlegger sluttresultatet tilsvarende lisens. Om du ønsker å bruke bildene til kommersielle formål eller har problemer med lisensbetingelsene, ta kontakt med meg.

Portretter

Det er ett stort unntak fra CC-lisensieringen. Bilder av privatpersoner prøver jeg å huske å skifte lisens på. Jeg har ikke modelltillatelser, så du kan stort sett regne med at hvis du skulle ønske å bruke et portrett, må du spørre — slik at jeg eventuelt kan spørre den som er avbilda.

Leave a Reply

Required fields are marked *.