Categories
Morsomt

Andedam records presenterer

Et gammelt meme har dukka opp igjen på Facebook i det siste, og siden jeg aldri fikk gjort noe med det forrige gang, hiver jeg meg på … Jeg hører for meg at dette er litt i overkant selvhøytidelig folk-rock. (Sa hun som hører på ganske mye i sjangeren.)

photo_by_i_timmy

(Foto av I, Timmy)

Reglene:
1 – Go to “wikipedia.” Hit “random” or click http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random The first random wikipedia article you get is the name of your band. (Her fant jeg altså en helt ny singer/songwriter-karriere for en australsk fotballspiller.)

2 – Go to “Random quotations” or click http://www.quotationspage.com/random.php3 The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album. (Jeg kan nesten ikke få sagt hvor fornøyd jeg er med hvor vidunderlig pompøs tittel det ble av enden på dette sitatet.)

The advice of friends must be received with a judicious reserve; we must not give ourselves up to it and follow it blindly, whether right or wrong. (Pierre Charron)

3 – Go to flickr and click on “explore the last seven days” or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7days
Third picture, no matter what it is, will be your album cover. (Jeg klikka meg gjennom Explore-bilder til jeg fant et med CC-lisens som tillot remiks.)

4 – Use photoshop or similar to put it all together. Preferably in a square format layout, like a nice old-timey vinyl album cover. (Her slapp jeg billig, bildet var kvadratisk fra før.)

4,5 – Use the first font you find on your computer of the first letter in your name. (Jeg brukte Picnik, den første fonten der på J var den ubeskrivelig vakre *host* “Jandles”.)

Hvis du er den aller siste personen i sfærene som ikke har kasta deg på memet, gjør det gjerne nå 🙂

3 replies on “Andedam records presenterer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *