Categories
Personlig

Rippin’ it to shreds, mothaf*cka

Det er antakelig ingenting som et innbrudd til å få en til å tenke gjennom hvordan en leilighet burde vært organisert (eller, i noen tilfeller, uorganisert). Tjuvene “våre” hadde blant annet saumfart en bråte med papirer.

Tre glitrende føre var-råd jeg skulle ønske jeg hadde fulgt: ta skikkelig backup av alt, destruer alle følsomme papirer du ikke trenger, og lås resten inne, for eksempel sammen med backupen.

For å gjøre noe med det nest siste først, var jeg i dag på Clas Ohlsson og fniste godt på vei ut med vår nye makulator AKA “shredder”, med Party in Sweden’s pants friskt i minne.

Når man så på vei hjem fra byen forbisykles av en “Love Me Tender”-plystrende SV-politiker og har italiensk rødvin og bringebærmousse i sekken, er det bare å bestemme seg for at det får bli en søt lørdag etter ei sur uke.

7 replies on “Rippin’ it to shreds, mothaf*cka”

Usch, tyverier er dumme greier. Jeg faser over hva som skulle skje hvis det var innbrudd her og jeg ble av med maskinene mine. Jeg har forsåvdit sikkerhetskopi, men alt er under samme tak.

Hehe, han er kjempemorsom, selv om den fjerde svenskt næringsliv-videoen ikke var like tåresprutende festlig som den første. Takk for peker.

Makulatoren ser ut til å fungere helt fint, for øvrig — den bråker som et helt uvær, så katter og sarte sjeler vil ønske å forlate rommet, men du er kanskje ikke i besittelse av noen av delene? 😉

Joda, jeg passer Merlin for tiden! Han må ta rabies-vaksine for å flytte til Nederland, og det tar ca. et halvt år (!).

og så kan du gjette hvem som kom hjem fra berlin i går kveld til nyinbrutt leilighet…

men: det gamle trickset med cash nær døren virket: De tok cashet og stakk, og selv om de rotet gjennom det meste i all hast, tok de bare noen mansjettknapper og samlingen av småmynt. Men kjipt å måtte rydde, bytte nøkler, og forklare til givere av personlige mansjettknapper at de dessverre nå tilhører andre personer…

Stig: gromle. Leit å høre, kjip klubb å være i 🙁

Vetle: så det er der han er! Hørte han skulle ut på legd, men visste ikke hvem han endte opp hos. Han hadde nok ikke blitt tatt så godt imot her, selv om han er nesten for slekt av Ada og Linus å regne, født på samme låve som de er 😉

[…] jeg har vært i ryddehjørnet har jeg i det siste lest litt i bloggen Unclutterer, som har en del gode råd, men vet å ta ordet […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *