Categories
Nett

Bare semantikk, selvfølgelig, men …

Sjelden har jeg sett noen være så totalt på jordet som eweek i intervju med Tim Berners-Lee. At de konsekvent klarer å feilstave “wysiwyg” er begredelig nok, men det er her de virkelig demonstrerer de at de ikke har en tomme peiling på hva mannen snakker om:

Much of this work currently revolves around his concept for a more abstract, data-oriented online communications network, or what he calls the Symantec Web.

Noen og enhver kan kanskje ha problemer med å hoste opp en grei definisjon av den semantiske veven sånn på stående fot, men å holde den skilt fra programvareleverandøren Symantec har så langt falt meg forbausende lett. (Via Rijk)

Oppdatering: Har fiksa min egen peker, som var feil, og konstaterer samtidig at eWeek fortsatt ikke har retta opp “Symantec Web” nesten ei uke etter at artikkelen ble publisert. Fire av fem kommentarer til artikkelen påpeker feil, men de er det helt tydelig ingen i redaksjonen som leser, og de har heller ingen byline eller annen måte å kontakte journalisten på. Forbilledlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *